Самозалепващ тапет NF5, 70 х 70см х 5мм, PE пяна

На склад

Модел: ta250

Партиден номер NF5

Въпроси и поръчки:
0888 844 014

  • Цена: 5.30лв.
Самозалепващи 3D пана
Размер: 70 х 70см
Дебелина на тапета: 5мм
Цвят: Златен
Материал: PE Пяна

Криви и неравни стени, дупки от картини и друга декорация – това са все проблеми, които можете да решите без скъпа шпакловка с нашия самозалепващ тапет NF5. С изискания си златист цвят и релефни декоративни орнаменти, моделът е идеално решение за стените в хола, спалнята или дори кухнята. Това е стенна облицовка, създадена специално за проекти „Направи си сам”, която можете да поставите без чужда помощ.

Устойчивост на влага и петна

3D тапетите са декоративно покритие, оформено като единични пана с размери 70 х 70см и дебелина 5мм. Изработват се от полиетиленова пяна по специална технология, която им придава здравина и декоративни свойства. Полиетиленът е един от най-широко разпространените видове пластмаса, добре познат със своята лекота, еластичност и устойчивост на влага.

Пълната влагоустойчивост на материала прави стенните покрития устойчиви на излагане във влажна среда и пръски вода. Поради тази причина те могат да се използват в кухни, където ще помогнат за съчетаване на естетиката с висока хигиена. Това стенно покритие може да се почиства с вода и конвенционални препарати, за да се поддържа една чиста и здравословна среда.

Отлична стенна изолация

Плоскостите от PE пяна са предпочитани не само заради чудесния им декоративен ефект. С дебелина от 5мм на всяко пано, те се превръщат в чудесен шумо и топлоизолатор. Покривайки стените в дневната, спалнята или в стаята на детето си с това декоративно покритие, вие ще можете да поддържате оптимална температура, намалявайки сметките за отопление и климатизация.

Ще си създадете също по-комфортна среда, намалявайки външните шумове и тези от съседните помещения. В същото време 3D тапетите са изключително лесни за монтиране. Благодарение на самозалепващата им основа, инсталирането е лесно и бързо дори за хора без никакви умения и опит.

За да поставите тапетите не са ви нужни специални инструменти – остра ножица или макетен нож ви вършат отлична работа. Дори големи по площ стенни участъци могат да се покрият бързо с този материал, без никакво замърсяване на жилището със строителни отпадъци и прах.

Продукти по категория

Фолио за кухня

Виж продуктите

Подови настилки

Виж продуктите

Самозалепващи тапети

Виж продуктите

Фолиа за прозорци

Виж продуктите