За нас

Зад популярния бранд Decorat, превърнал се в любимо място за пазаруване на десетки хиляди български потребители стои фирма ОНТАЙМ 2012 ЕООД. Фирмата е със седалище и адрес на управление: гр. Шумен, ул. Софийско шосе 4, вписана в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 202123085.

Създадохме своеобразен и съвсем нов за страната ни електронен мол с идеята да направим достъпни за максимално широк кръг от хора стоки с най-различно предназначение. Екипът ни е съставен от ентусиасти с вроден нюх към качествената и най-търсена в момента продукция. Експертите ни, подбиращи асортимента, представен в електронния ни каталог, притежават безспорни маркетингови умения.

Нашата компания е водена не толкова от желанието за финансова печалба, колкото от идеята да дадем възможност на хората от цялата страна да намират бързо и лесно най-актуалните и нужни на дома продукти. Селекцията на стоките се базира основно на качеството, но характерни за нашата дейност са и изключително изгодните цени.

Огромният ни продуктов асортимент е с по-ниска от обичайната за страната ни цена, благодарение на прякото ни сътрудничество с водещи търговци, производители и доставчици. Наличието на солидна складова база ни позволява да поддържаме в постоянна наличност най-често търсените от клиентите ни артикули. Дейността ни е насочена изцяло в посока качество – качество на продуктите, които предлагаме и на самото обслужване.

Благодарение на дългогодишната си търговска дейност, ние успяхме да превърнем онлайн магазин Decorat в специализиран сайт за продажби, в който хората имат пълно доверие. Фирмената ни политика е формирана под мотото „коректност”. Търговската ни дейност следва утвърдените в страната ни законови разпоредби, касаещи електронната търговия.

Намерението ни е да развиваме още по-успешно дейността, в която клиентът и потребителското удовлетворение са водеща цел. Дейността ни ще продължи да се разраства, както и екипът ни, за да можем да отговорим на все по-високите очаквания на българския купувач. Асортиментът ни от качествени стоки на ниски цени, макар и достатъчно голям в момента, също ще продължи да нараства.

Екипът на Decorat ви пожелава приятни и ползотворни мигове в създадения от нас с много любов и желание електронен магазин.

ОНТАЙМ 2012 ЕООД
МОЛ: Иван Николов
ЕИК BG202123085
адрес : гр.Шумен , ул.Софийско шосе 4
банкова сметка : BG93UNCR70001522925071