Самозалепващи PVC панели за под W42

На склад

Модел: ta062

Въпроси и поръчки:
0888 844 014

  • Цена: 3.00лв.

Цената е за един винилов панел с размер: 91,4 х 15,2см

Самозалепващ PVC панел - тип подови дъски

  • Здрави и нехлъзгащи
  • Размер на панела: 914.4*152.4*1.2mm
  • Дебелина на панела: 1.2мм
  • Тип ламинат
  • Водоустойчивост
  • Възможност за използване в банята, коридора и кухнята
  • Бърз и лесен монтаж без нужда от майстор
  • Устойчиви на плесени и алергени
  • Лесни за поддържане

Могат да се положат върху всякакви равни и твърди повърхности!

Подът играе изключително важна роля както за естетиката, така и за комфорта при обитаване на дадено помещение. Ако подовите ви настилки са грозни и амортизирани, можете лесно да решите този проблем с нашите самозалепващи PVC панели за под W42. Моделът е тип светла дъска с приятен дървесен декор – отличен начин освежите всяко пространство и да го направите оптически по-просторно.

Особености на PVC подовата дъска

Самозалепващите PVC подови панели придобиха широка популярност в последните години поради лесния им монтаж, издръжливост и гъвкавост. Една от отличителните им характеристики е тяхната самозалепваща основа. Тя елиминира необходимостта от допълнителни лепила по време на монтажа, което прави процеса бърз и лесен.

Адхезивният слой осигурява сигурна връзка с основата, предотвратявайки разместването или повдигането на панелите с течение на времето. Подовите дъски от ПВЦ са създадени с идеята да се използват както от професионалисти, така и от хора без никакви умения и опит. Монтажът на плочите е изключително лесен: просто премахвате хартията от гърба и залепяте, притискайки силно от всички страни.

Панелите имат многослойна структура, която им придава здравина и устойчивост на абразия, деформация и промяна на цветовете. Наличието на защитно винилово покритие предпазва подовете от надраскване и избеляване на цветовете. Специалните втвърдители в състава на материала не позволяват образуване на вдлъбнатини по тежестта на мебелите.

Комфорт при използване и ниска цена

Подовете, покрити с PVC панели не са хлъзгави, дори когато са мокри. За да имитират текстурата на естествено дърво и за да не бъдат опасни при ходене, плочите имат релефна текстурирана повърхност. Благодарение на еластичната им конструкция, подовете са меки и приятни за ходене.

Материалът е температурно неутрален, което означава че подът не е студен през студените месеци. Можете да ходите боси по тази подова настилка, без да изпитате дискомфорта, характерен за твърдите подове, облицовани с керамични плочки. Преди всичко това декоративно покритие е евтино, а в допълнение, то може да се монтира самостоятелно. Ние ви предлагаме достъпен начин да освежите подовете в дома си, без да правите скъпи ремонти.

Продукти по категория

Фолио за кухня

Виж продуктите

Подови настилки

Виж продуктите

Самозалепващи тапети

Виж продуктите

Фолиа за прозорци

Виж продуктите