Декинг плочки за под WPC 30 х 30см

На склад

Модел: ta167

Въпроси и поръчки:
0888 844 014

  • Цена: 13.00лв.8.50лв.

WPC декинг  плочки
За дома и градината
Размер 30 х 30см
Вътрешен и външен монтаж
Тегло: 1,3кг
Подложка: Да
Височина на плочка: 2см с подложката
Много здрави и издръжливи
Устойчиви на всякакви външни атмосферни условия
Клик система за бърз и лесен монтаж
Вътрешен и външен монтаж
UV устойчивост - цветовете се запазват
Устойчивост на мухъл и плесен
Устойчивост на вода и сол
Разноонразни начини на подреждане и групиране на цветовете
Без нужда от поддръжка
100% екологични: материал пластмаса и WPC (полимерен дървесен композит)
Цената е за 1 бр плочка 30 х 30см

С WPC декинг плочки е изключително лесно и изгодно да изградите здрава и естетична подова повърхност. Благодарение на пълната водоустойчивост на материала, това декоративно подово покритие е подходящо както за интериорни, така и за екстериорни проекти. Чудесно решение за покриване на подовете на тераси, веранди и кътчета за отдих на покриви на блокове и в дворове.

Какво представляват WPC плочките за под?

За да разберете предимствата на тази подова настилка, трябва да познавате нейните базови характеристики. WPC декинг плочките се произвеждат от комбинация от дървени и пластмасови композитни материали.WPC означава Wood Plastic Composite (дървесно-пластичен композит), който смесва дървесни влакна или дървени стърготини с пластмасови полимери, за да създаде издръжлив и устойчив на атмосферни влияния материал.

Подовите плочки се предлагат във вид на взаимосвързани дизайни, което ги прави лесни за инсталиране и подходящи за проекти „Направи си сам“, без да са необходими специализирани инструменти или умения. Потребителят има възможност да създаде свой собствен дизайн на подово покритие, подреждайки плочите по избрана от него схема.

Устойчиви на елементите на околната среда

Едно от ключовите предимства на WPC подовите плочки е тяхната устойчивост на фактори на околната среда като влага (гниене), температурни промени и насекоми, което ги прави идеални за използване на открито при различни климатични условия.

 Те предлагат естетическата привлекателност на естественото дърво с допълнителна издръжливост и ниски изисквания за поддръжка на пластификаторите. В допълнение, WPC плочките се предлагат в различни цветове и стилове, което позволява на собствениците на жилища да персонализират външните си пространства според своите предпочитания и дизайнерски проекти.

WPC декинг плочките за подова настилка осигуряват практично и стилно решение за подобряване на външни зони като вътрешни дворове, балкони и градини. Те са изключително лесни за почистване, което обикновено се налага при използването им на открито. Фабрично нанесената запечатка прави поддръжката им изключително лесна – плочките не се нуждаят от лакиране или боядисване през целия експлоатационен период.

Продукти по категория

Фолио за кухня

Виж продуктите

Подови настилки

Виж продуктите

Самозалепващи тапети

Виж продуктите

Фолиа за прозорци

Виж продуктите