Икебана с изкуствени цветя 5638

Неналичен продукт

Модел: 20566

Въпроси и поръчки:
0888 844 014

  • Цена: 9.50лв.

Височина - 24см.

Широчина - 18см. 

Нашите красиви аранжировки от изкуствени цветя в саксия са начин да внесете цвят и слънчево настроение в жилищните и офис пространства. Те са най-добрата опция за помещенията със слаба слънчева светлина и за хората, които неволно, поради незнание, убиват всяко растение. Нашата икебана 5638 е съвършена имитация на мини дръвче Бонзай в зелени и жълти нюанси.

Бонзай – начин да приемете азиатската култура и бит в своето домашно и офис пространство

Растенията Бонзай представляват миниатюрни дръвчета, култивирани в саксия. Те биват щателно подрязвани и оформяни така, че да имитират формата и мащаба на пълноразмерни дървета. Тези мини дръвчета произхождат от Китай, където изкуството на отглеждането им датира от преди повече от хиляда години. По-късно техниката е възприета и усъвършенствана от японците.

Отглеждането на Бонзай изисква време, задълбочени познания и осигуряване на специални условия. Много хора са се проваляли в опита си да отгледат мини дръвче, което им е било подарено. Ние ви предлагаме вариант, който просто няма как да загине, независимо как се грижите за него и какви условия сте му осигурили.

Малката икебана имитира съвършено дърво, чиято корона е оформена като венчелистчета на цветя. В центъра на всяка цветна група има малко жълто топче, приличащо на неузрял плод. Бонзай не е просто екзотична форма на саксийно цвете – това е начин да имате уникално като визия и размери дръвче на перваза на прозореца си или на бюрото.

Символ на хармония и баланс

Дръвчетата Бонзай не случайно се избират за подарък за дома или работното място. Според японците, те символизират хармония, мир и баланс и често се разглеждат като израз на търпение, усилия и способност да се оцени красотата на природата.Особено в японската култура бонзай се свързва с дзен будизма, отразяващ принципите на простотата, медитацията и взаимосвързаността на всички неща.

Подарявайки изкуствена вариация на това декоративно дръвче, вие ще внесете спокойствие и хармония в личното или работно пространство на съответния човек. Нашите икебани се изработват от най-иновативните материали, така че да пресъздават съвършено не само визията, но и текстурата на живите растения.

Продукти по категория

Фолио за кухня

Виж продуктите

Подови настилки

Виж продуктите

Самозалепващи тапети

Виж продуктите

Фолиа за прозорци

Виж продуктите