Слънцезащитно UV фолио за прозорци, 50м х 1.22м, черен цвят

На склад

Модел: ta041

Въпроси и поръчки:
0888 844 014

  • Цена: 410.00лв.

Слънцезащитно фолио за прозорци

  • UV защита
  • Виждане само в едната посока
  • Намалява жегата в помещението
  • Ефективно охлаждане и запазване на температурата
  • Предпазва стъклото от счупване и напукване

Вътрешен и външен монтаж

  • Преди полагане на фолиото е необходимо напръскване на прозореца с вода
  • Полагане на фолиото и изкарване на въздуха и водата с мека шпатула или кърпа

Слънцезащитното UV фолио за прозорци GEM Black Silver има повишена затъмняваща способност. То е отлично решение за прозорците в помещения с южно изложение, които са огрявани от слънцето почти през целия ден. Филмът предлага двуцветно покритие върху стъклата – черен цвят от вътрешната страна и сребристо от външната.

Ползи от използването на слънцезащитно фолио

Фолиата за прозорци имат задачата да направят помещенията по-комфортни през лятото, филтрирайки UV лъчите. Пряката слънчева светлина, пречупена през повърхността на прозрачното стъкло, може да има пагубно въздействие върху различните елементи на интериора: мебели, тапети и картини, подови настилки и завеси.

Освен че блокират UV лъчите, слънцезащитните UV фолиа също така намаляват топлината и отблясъците от слънцето. Това се постига чрез включването на добавки за блокиране на инфрачервени лъчи (IR) в състава на филма, които абсорбират или отразяват инфрачервеното лъчение, отговорно за натрупването на топлина в затворените пространства.

Намалявайки топлината и отблясъците, фолиото  GEM Black Silver създава по-комфортна вътрешна среда и спомага за намаляване на разходите за охлаждане, понижавайки необходимостта от климатизация. Контролът на слънчевата светлина и топлина е необходим както в жилищата, така и в офис пространствата, така че нашият филм ще намери широко приложение.

Уединение и спокойствие

Прозорците се покриват със завеси и щори не само, за да се затъмнят помещенията, като се ограничи навлизането на слънчева светлина. Осигуряването на уединение и защита от чужди очи е не по-малко важен аспект на прозоречните покрития. Фолиото за прозорци се справя отлично и с този проблем, правейки стъклената повърхност напълно непрозрачна от външната ѝ страна.

За разлика от пердетата и щорите, фолиото не ограничава визуалния достъп до външия свят. С това засенчващо фолио можете да виждате какво се случва от външната страна на прозорците, но вас не могат да ви видят, дори при включване на осветлението вечер. Фолиата не пречат на почистването на прозорците, а благодарение на антистатичните им свойства, почистването може да се прави по-рядко.

Продукти по категория

Фолио за кухня

Виж продуктите

Подови настилки

Виж продуктите

Самозалепващи тапети

Виж продуктите

Фолиа за прозорци

Виж продуктите